Dé zonnebrillentrends van 2017

Dé zonnebrillentrends van 2017

Kunnen jullie ook niet wachten tot de zon weer gaat schijnen? Ook al is het buiten nu nog zo koud en guur, de zomer zit er toch echt aan te komen. Oftewel: tijd om de nieuwste zonnebrillentrends van 2017 alvast te bekijken. De zonnebril is de meest essentiële en populaire accessoire voor in de zomer. Niet alleen om je tegen uv-straling te beschermen, maar ook om je outfit helemaal af te maken.

Ieder jaar brengen de grootste ontwerpers weer nieuwe zonnebrillen uit. Zij bepalen de soorten die we dit jaar gaan dragen. De afgelopen jaren zie je enkele nieuwe trends en trends die al jaren populair zijn. Om zeker te weten dat jij er dit jaar perfect bijloopt wanneer de zon schijnt, heb ik hier alle trends en tips voor de zonnebrillen van 2017 voor je uitgeschreven.


Je hebt veel verschillende soorten zonnebrillen. Je kunt één zonnebril kopen en deze bij alle outfits opdoen, maar hoe leuk is het als je met meerdere soorten kunt mixen en matchen? De zonnebrillen die je in 2017 veel voorbij gaat zien komen zijn: De pilotenbril, de Wayfarer, ronde zonnebrillen en voor de vrouwen exclusief de Cateye! Naast deze soorten zijn andere belangrijke trends dit jaar: de shiny spiegelglazen en de kleuren champagne & rosé gold. Hieronder vind je ze allemaal:
 
De ronde zonnebril
De trend van ronde zonnebrillen is opgekomen in 2016 en zet zich door in 2017. De ronde zonnebril begon als trend bij de hippies en blijft ideaal voor het afmaken van je festivallook. In 2017 mag hij dan ook bij iedere gelegenheid gedragen worden. De zonnebril geeft je een trendy en hippe look. Je hebt ze zowel in de kleine, classy zwarte uitvoering of je kunt gaan voor een grote, opvallende uitvoering met spiegelglazen. Vooral de laatste variant is voor zowel mannen als vrouwen erg populair in 2017.


 
Wayfarer

De Wayfarer is een casual zonnebril die overal gedragen kan worden. Deze bril was eerst vooral in trek bij de mannen, maar is nu net zo populair voor vrouwen. Een bekende Wayfarer is de zwarte uitvoering met donkere glazen voor de doordeweekse dag. Daarnaast is in 2017 de uitvoering met groene of blauwe glazen perfect geschikt voor een dagje strand.


De pilotenbril
Een pilotenbril is een trend die we al jaren voorbij zien komen en die voorlopig nog wel even blijft. Toch zie je hem steeds meer plaatsmaken voor andere soorten (zoals de ronde zonnebril). In 2017 mag hij nog gedragen worden, maar ga dan niet voor de standaard zilveren of gouden uitvoering. Kleuren die populair zijn in 2017 zijn de kleuren: champagne en rosé gold. Voor de mannen zijn kleuren als blauw en groen een trend. De pilotenbril is een bril voor dagelijks gebruik en past zowel bij een casual outfit als bij een dagje strand.    

De Cateye
De Cateye was even uit het modebeeld verdwenen, maar is nu weer helemaal terug. Dit is nu nog de enige soort die alleen voor vrouwen bestemd is. Alle andere zonnebrillen worden universeel ontworpen. De Cateye is een bril die opvalt en je een vrouwelijke uitstraling geeft. Deze is in het bruin of zwart perfect om bij een zakelijke outfit te dragen. In 2017 is hij ook populair met opvallende spiegelglazen. Ga voor een opvallende kleur en de Cateye past perfect bij je festivaloutfit.

Dit gastartikel is geschreven door:

Amber Schutte, oprichster van www.dresscode.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »