Betaalmethoden

Het is natuurlijk van groot belang dat u uw besteling simpel, veilig en snel kunt afrekenen. Wij van zonnebrillenking denken natuurlijk met u mee en hebben daarom verschillende betalings mogelijkheden op onze webwinkel. Alle betalings mogelijkheden zijn gemakelijk, veilig en snel.


Ook een zonnebril bestellen? Dat kan simpel en snel. Met één druk op de knop ''IN WINKELWAGEN'' plaats je je bestelling. Vervolgens winkel je verder of reken je af; via Ideal, PayPal, Mister Cash of een bankoverschrijving.


iDEAL                                                                                                                               
Met iDEAL betaalt u uw aankoop direct. iDEAL brengt u met één klik naar de vertrouwde omgeving van internetbankieren. iDEAL is net zo veilig als het internetbankieren bij uw bank.
 
Bankoverschrijving                                                                                                                                            
Kiest u voor de optie bankoverschrijving, dan ontvangt u een e-mail met het bankrekeningnummer waarop u het verschuldigde bedrag moet overmaken. Houdt rekening met extra verzendtijd in verband met de overschrijving van het bedrag.


Mister Cash
Speciaal voor onze klanten uit België hebben wij deze betaalmethode op de webwinkel staan. Zo kan iedereen veilig, snel en vertrouwd zijn transactie voldoen.


PayPal
Veilig en snel uw producten afrekenen via uw paypal account. Deze methode bieden wij u natuurlijk ook in onze webwinkel.

Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media