WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Geen producten gevonden...
  • Online bestellen
  • Snelle service
  • Eigen voorraad
  • Veilig betalen
  • Vóór 15:00 uur besteld, direct verzonden!

Over ZonnebrillenKing.nl

Zonnebrillenking.nl

ZonnebrillenKing.nl is een snelgroeiend, jong webwinkelbedrijf, opgericht door twee gedreven ondernemers.

Het moeder bedrijf van zonnebrillenking heet J.M. e-Commerce en daar vallen onder andere www.trendking.nl en www.zonnebrillenking.nl onder.

"Bij marktonderzoek werd ons duidelijk dat er weinig kwalitatief goede zonnebrillen voor een leuke prijs op de markt zijn.
Na diverse onderhandelingen met verschillende fabrikanten hebben we nu een assortiment zonnebrillen dat voldoet aan onze doelstelling: een modieuze bril, van hoge kwaliteit en betaalbare prijs, klantvriendelijk op de markt brengen.

Wij staan garant voor een goede service en betrouwbaarheid, waarbij de klant altijd voorop staat".

 

 

 

 

Bent u altijd al opzoek geweest naar een goedkope zonnebril, dan bent u hier op het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment betaalbare zonnebrillen met een 100% UV-bescherming. Wij van zonnebrillenking.nl vinden het belangrijk dat iedreen een degelijke fashion zonnebril kan dragen en daarom houden wij de prijzen extreem laag.

Ga je op vakantie of wil je er gewoon goed uitzien op een feestje of op het strand? kijk rustig even rond want hier moet u vinden wat u zocht. Wij bieden u een ruim assortiment zonnebrillen aan voor heren, dames en kinderen.

Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak daarom hebben wij veel verschillende zonnebrillen in alle kleuren en stijlen, zoals de:

- Wayfarer zonnebril

- Clubmaster zonnebril                         

- Piloten zonnebril

- Retro zonnebril                                               

- Festival zonnebril

- Spiegelglazen zonnebril

- Ronde zonnebrillen

Heeft u nou een zonnebril in gedachten en kunt u hem echt niet op de site vinden? Wees dan niet ongerust maar neem direct contact met ons op en wellicht kunnen wij deze zonnebril voor u bestellen!

 

 

 

                                                       Wayfarer ZonnebrilPowered by Lightspeed - Theme by InStijl Media