Goedkope zonnebrillen

  • Geplaatst op
  • 1
Goedkope zonnebrillen

Ook deze zomer hebben we weer veel klanten tevreden mogen maken met een goedkope zonnebril van een uitstekende kwaliteit. Natuurlijk denk je dat een bril van €9,95 niet zo veel kan zijn, maar hier vergis jij je zeker in als je de zonnebrillen van zonnebrillenking.nl een keer in je handen heb gehad.

Goedkoop is duurkoop?

De goedkope trendy zonnebril die je bij ons op de site vindt is zeker geen duurkoop. Al onze zonnebrillen zijn  super stevig en bijna niet stuk te krijgen mits je er normaal mee omgaat natuurlijk! De monturen van de meeste zonnebrillen zijn van kunstof en zo dus erg buigzaam, handig voor in de tas.

Goedkope trendy en festival zonnebrillen

Wij bieden een ruim assortiment zonnebrillen in verschillende stijlen. Zo hebben wij voor elke webwinkel bezoeker een bril die hem past. De festival zonnebrillen zijn de brillen met opvallend gekleurde spiegelglazen, of natuurlijk de hippe ronde zonnebrillen. De fashion zonnebril die wij hebben zijn de hipster brillen en de mode gevoelige clubmaster brilletjes.

Keurmerk en UV-bescherming

Al onze zonnebrillen zijn voorzien van het CE-keurmerk, Dit keurmerk houdt in dat de brillen veilig zijn en niet met een giftige stof geproduceerd zijn. Tevens hebben alle zonnebrillen van zonnebrillenking.nl een 100% UV-bescherming. Dit beschermt dus het netvlies.

Bezoek snel onze website www.zonnebrillenking.nl

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »