Zonnebrillen 2016

Zonnebrillen 2016

Welke zonnebrillen zou jij willen dragen in 2016, en is deze zonnebril wel helemaal trendy in 2016. Na het lezen van dit artikel weet je precies welke zonnebrillen jij moet hebben in 2016.

Er zijn elk jaar weer nieuwe zonnebrillen op de markt maar natuurlijk heb je ook altijd de blijvertjes. Ook dit jaar zal er weer een nieuwe zonnebrillen mode van 2016 aan komen. En wij weten wat eraan zit te komen en welke zonnebrillen hip zijn en blijven in 2016.

Natuurlijk heb je de clubmaster zonnebrillen, de klassieke zwarte clubmaster zonnebril blijft natuurlijk een veel gedragen zonnebril in 2016. Wat je wel steeds vaker gaat zien in 2016 is de clubmaster zonnebril met gekleurde spiegelglazen. Deze zonnebrillen worden extreem hip in 2016 en ga je veel in het straat beeld tegen komen.

Het blijft natuurlijk niet alleen bij de clubmaster zonnebrillen. De wayfarer zonnebrillen 2016 worden ook helemaal op gefrist met een make over. Zo komt er namelijk boven de neus komt een staafje en de glazen lijken te gaan ''zweven'' onder het montuur. De zo genoemde ''bridge zonnebrillen'' ga je veel zien in 2016.

Natuurlijk zijn er ook een hoop andere zonnebrillen die je te zien gaat krijgen in 2016. Zoals de zonnebrillen met spiegelglazen en random modellen van dit moment.

Onze top 3 zonnebrillen die je in 2016 vaak gaat tegenkomen en die je gewoon moet hebben!

1. Hippe zonnebril matzwart (dit is een bridge zonnebril)
2. Zwarte en leopard   (Clubmaster zonnebril)
3. The Blue Raver zonnebril.

Deze zonnebrillen ga je veel tegen komen in 2016. Natuurlijk komen er nog een hoop modellen bij maar met deze zonnebrillen in huis kom je niks te kort als het gaat om de mode eisen van 2016.

http://www.zonnebrillenking.nl/tags/zonnebrillen-2016/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »