Ben jij een fashion blogger?

Ben jij een fashion blogger?

Zonnebrillenking.nl is altijd opzoek naar samenwerkingen met interessante bloggers met een eigen website, instagram of YouTube kanaal waarbij het over mode en fashion gaat. En misschien in de toekomst wel over de nieuwste zonnebrillen van dit moment.

Ben jij een fashion blogger die een instagram, facebook of eigen blog beheerd en het leuk vindt om over de nieuwste zonnebrillen trends van 2017 te schrijven dan zijn wij opzoek naar jouw!


Onze doelgroep zijn vooral jongeren tussen de 14 en de 30 jaar die van festivals, zonnen en vakanties houden. Dit natuurlijk gecombineerd met de nieuwste kleding en fashion accesoires zoals zonnebrillen. Om nog meer in contact te komen met onze doelgroep zoeken bloggers met een dezelfde doelgroep.


Een samenwerking kan bestaan uit verschillende onderdelen zoals:


Het unboxen van een pakketje met de nieuwste zonnebrillen die je kunt laten zien in je medium zoals instagram en youtube kanaal.


Het schrijven van een blog artikel voor op onze blog over diverse fashion zonnebrillen gerelateerde onderwerpen. Met natuurlijk je eigen link hieraan verbonden.


Het bedenken van een winactie op je instagram account waarbij ze natuurlijk zowel jouw als een instagram moeten liken voor een nog groter bereik.


Het schrijven van blog op je eigen website met een link van zonnebrillenking.nl erbij vermeld en het promoten van onze producten.


Ben jij die fashion blogger die wij zoeken? neem dan snel contact met ons op via info@zonnebrillenking

Wij kijken enorm uit naar onze samenwerking!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »