Zonnebrillen collectie 2016 online

Zonnebrillen collectie 2016 online

Het heeft even geduurd maar de winter lijkt nu toch echt voorbij. Dit betekent weer tijd voor de zon en natuurlijk de zonnebrillen. In de winter zorgen wij er voor dat de site van zonnebrillenking.nl er weer helemaal piek fijn uit komt te zien met een nieuwe zonnebrillen collectie voor de zomer van 2016. Naar onze mening is het ons ook dit jaar weer prima gelukt.

De zonnebrillen collectie van 2016 staat online. Na het uitzoeken van ons assortiment zijn we hard aan het werk gegaan om alle trendy zonnebrillen in onze webwinkel te voorzien van een product beschrijving en foto. Het is voor onze klanten zeer belangrijk dat dit op een zo duidelijke mogelijke manier gebeurt, zodat er niet getwijfeld kan worden aan bijvoorbeeld de kleur of afmetingen van de zonnebril.

Natuurlijk staan wij van zonnebrillenking.nl voor goedkope trendy zonnebrillen met een uitstekende kwaliteit. Ook dit jaar zijn onze zonnebrillen goed voor een 100% UV-bescherming zo kunt u ongestoord met uw zonnebril uit de nieuwste collectie van 2016 heerlijk genieten van de zon op het strand en festival.

Het zonnebrillen siezoen van 2016 bestaat uit een hoop nieuwe maar ook bestaande trends. Zo zie je bijvoorbeeld de spiegelglazen zonnebrillen ook dit jaar weer veelvoudig terug komen in diverse stijlen zoals de spiegelglazen clubmaster zonnebril en de spiegelglazen wayfarer zonnebril. Ook zijn de ronde zonnebrillen weer helemaal hip en trendy in 2016. De zo genaamde ''bridge zonnebrillen'' zijn helemaal nieuw en hip in 2016 en gaat u ook veelvoudig tegen komen in 2016.

Natuurlijk kunnen we uw kind niet zonder zonnebril de zomer van 2016 laten doorkomen. Ook voor kinderen hebben wij een nieuw zonnebrillen assortiment met stoere zwarte clubmaster kinder zonnebrillen met diverse gekleurde spiegelglazen. Geef uw zoon en of dochter een echte fashion look met onze kinder zonnebrillen collectie 2016.

Wat we in 2016 ook veel gaan tegen komen zijn de trendy festival zonnebrillen met hippe ronde spiegelglazen is tal van kleuren en de fashion dames zonnebrillen met grote glazen. Natuurlijk vindt u ook deze zonnebrillen in ons nieuwe assortiment.

Top 3 zonnebrillen van de zomer van 2016:

1. Keke ronde zonnebril
2. Tijger vlinder zonnebril
3. Bridge zonnebril

De nieuwste zonnebrillen mode van 2016 staat online en vergeet niet dat de verzending helemaal GRATIS is en dat u bij 2 zonnebrillen 10% korting krijgt en bij 3 zonnebrillen of meer wel 15% korting!

www.zonnebrillenking.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »