Wintersport zonnebrillen

Wintersport zonnebrillen

Elke winter vertrekken er weer duizenden gezinnen naar mooi skigebied. Ook deze winter zal dat niet anders zijn. Maar zijn al deze mensen wel goed voorbereid voor de skivakantie en denken ze wel aan de zonnebrillen?

Natuurlijk kent u iemand of gaat u zelf elk jaar op wintersport. Heerlijk van de bergen afglijden op de skies of snowboard. Intens genieten van de mooie natuur die helemaal bedekt ligt onder een witte sneeuw deken. En dan niet te vergeten het heerlijke eten en de apres ski. Lekker met uw wintersport zonnebril in het zonnetje.

Wat niet helemaal onbelangrijk is, is uw veiligheid. Het is heel verzelfsprekend dat u warme kleding draagt en uw handen lekker in uw handschoennen doedt en uw hoofd lekker bedekt zit onder een warme wollen muts. Maar wat vaak vergeten wordt zijn de ogen. Voorkom dit met een zonnebril met een goede UV-bescherming. Natuurlijk zijn deze bij ons verkrijgbaar, en ook nog eens met een sportieve modieuze uitstraling. Zodat u niet alleen op de piste goed voor de dag komt maar ook nog eens erna bij de apres ski!

Sneeuwblind kan veroorzaakt worden door je ogen te lang bloot te stellen aan de witte piste met het heerlijke zonnetje erop. Voorkom dit echt en draag een goede zonnebril.

Wij hebben voor jullie enkele wintersport zonnebrillen tips:

- Zwarte Wayfarer
- Blauwe spiegelglazen wayfarer
- Matzwarte groene wayfarer
- Wayfarer combi green

Wij van www.zonnebrillenking.nl wensen u een fijne wintersport toe.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »