Dit was het dan echt!

Dit was het dan echt!

Na een zomer met veel hoogte en diepte punten, momenten van waardering en bijzondere momenten die ons bij zijn gebleven als team van ZonnebrillenKing.nl was dit het dan echt ''De zomer is helaas voorbij''

Wij van zonnebrillenking.nl kunnen spreken van een geweldige zomer met veel leuke bestaande en nieuwe klanten. Wij hebben veel fashion zonnebrillen mogen versturen naar jullie en zijn daar erg trots op. Natuurlijk hebben wij niet alleen trendy fashion zonnebrillen maar ook hippe festival zonnebrillen, van dit type zonnebril konder we er niet genoeg krijgen. Echt super gaaf hoevel festival gangers wij als klant hebben echt top.


Na een heerlijke nazomer van de laatste 2 weken zijn wij een balans op gaan maken welke zonnebril afgelopen jaar nou het meest door jullie gekocht is. Dit was een redeljik verrassende uitslag hier komt hij:
1. De zwarte clubmaster zonnebril    
2. De Aviator tijger zonnebril           
3. De John Lennon zonnebril 

Natuurlijk zijn er nog genoeg leuke indoor festivals waar je een hippe party bril op kan, en de wintersport natuurlijk niet te vergeten. Ga nooit op wintersport zonder zonnebril, voorkom sneeuwblind!

Wij gaan weer op jacht naar super kekke nieuwe zonnebrillen voor aankomende zomer!


Fijne winter.


Team ZonnebrillenKing.nl


PS, vergeet je wintersport zonnebril niet te bestellen bij ons!           

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »