Winter zonnebrillen trends

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
  • 0
Winter zonnebrillen trends

De zomer is helaas voor bij maar een zonnebril is natuurlijk niet alleen in de zomer hip en trendy. In de winter schijnt vaak genoeg de zon en kunt u dus ook een hippe zonnebril dragen. Na het lezen van dit artikel weet je precies welke zonnebrillen jij moet dragen in de winter van 2017.

Buiten wordt het langzamerhand al steeds wat kouder, het kwik heeft s'nachts zelfs al het vriespunt bereikt en de klok gaat ook weer bijna een uurtje achteruit. Dit betekent dat de winter er echt aankomt. Nu denken de meeste van jullie natuurlijk niet gelijk aan het dragen van een hippe zonnebril tijdens de winter. maar nu is het toch echt zo dat de zon in de winter echt vaak schijnt alleen wat minder warm is!

Welke zonnebrillen zijn aankomende winter nou echt hip?

De leopard clubmaster zonnebril. Deze hippe clubmaster zonnebril heeft een heerlijk stijlvol montuur en donkere glazen. het leopard gekleurde montuur maakt van deze trendy zonnebril een echte winter zonnebril. Wij zijn er van overtuigt dat dit wel eens de meest geziende zonnebril van de winter van 2017 kan gaan worden.

Zwarte vlinder zonnebril. Deze zonnebril gaat het deze winter ook uitstekend doen. Een zwarte zonnebril met het koude weer staat natuurlijk altijd goed! Met zijn mooie hoge neusbrug en donkere glazen is deze zonnebril goed bestendig tegen de felle zonnestralen deze winter

Matzwarte wayfarer olie. Deze stoere wayfarer zonnebril met olie gekleurde glazen en een matzwart montuur is helemaal hip. Dat te bedenken dat er zelf sneeuw kan vallen en jouw olie gekleurde glazen nog beter voor de dag komen dan dat ze gewoonlijk al doen. De olie gekleurde glazen zijn net als alle andere brillen op zonnebrillenking.nl voorzien van een 100% UV-bescherming.

Vergeet na het lezen van deze tips niet uw zonnebril te bestellen vanaf €6,95 inclusief GRATIS verzending!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »