Zonnebrillen voor op het EK 2016

  • Geplaatst op
  • Door Joep Rombouts
  • 0
Zonnebrillen voor op het EK 2016

Op het EK 2016 in Frankrijk doen natuurlijk veel landen mee behalve onze grootste trots het Nederlands elftal. Maar voor welke club moet je nou zijn en welke zonnebril kunt je daar het beste bij dragen. Dit hebben wij voor jullie uitgezocht zodat jullie lekker naar de wedstijden kunnen blijven kijken.

Je kunt natuurlijk voor heel wat landen zijn, maar voor welk land juichen de meeste inwoners van Nederland nu het meeste tijdens het EK van 2016? Er zijn een aantal landen zeer populair bij de Nederlandse voetbal fans. zoals België , Frankrijk en Italië maar welke zonnebril kun je hier het beste bij dragen?

België
De zonnebril voor het EK 2016 voor België is een lastige keuze geweest omdat de Belgen natuurlijk in zwart met rode kleding spelen. Nu hebben wij helaas geen zwart met rode zonnebril in ons assortiment maar wel een zonnebril die heel mooi aansluit op deze kleuren en dat is namelijk de Matzwarte Groene Zonnebril. En voor de kinderlijke fans onder ons de Zwart/Rode Kinder Wayfarer zonnebril.

Frankrijk
Frankrijk is al sinds en jaar en dag een top land in het Europese voetbal en nu organiseerd ook dit land nog eens het EK 2016. Welke zonnebril hierbij hoort in zo gevonden zei spelen natuurlijk in het blauw met wit. Onze zonnebrillen keuze is gevallen op de Clubmaster Transparant Blauw. Deze heerlijke zonnebril heeft mooie heldere blauwe glazen en een transparant montuur.

Italië
Wat is Italië toch een heerlijk land met veel zon en veel modieuse zonnebrillen. De mooiste en meeste trendy zonnebrillen zie je in dit land voorbij komen en natuurlijk mogen wij ook juichen voor dit mooie land. Maar met welke zonnebril doedt u dit nou het beste? De Blauwe Aviator Zonnebril past hier toch wel het beste bij met zijn elegante look en heerlijk heldere blauwe glazen is dit een echte aanrader voor het EK 2016.

Ik hoop dat wij de keuze voor jullie wat makkelijker hebben gemaakt als het gaat om de keuze van uw zonnebril op dit EK van 2016.

Veel kijkplezier en geniet ervan!

Team ZonnebrillenKing.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »