5 tips voor uw zonnebril op vakantie

  • Geplaatst op
  • Door Joep Rombouts
  • 0
5 tips voor uw zonnebril op vakantie

Ieder jaar trekken miljoenen Nederlanders erop uit voor een welverdiende vakantie in een zon overgoten gebied. Dit gaat natuurlijk nooit zonder zonnebril, maar hoe kunt u nou het beste met uw zonnebril omgaan zodat u hem niet kapot of kwijt maakt.

Tip 1: Zorg voor een zonnebrillen hoesje

Vaak gaan mensen op vakantie en gooien ze hun net gekochte fashion zonnebril zo in hun koffer of tas. Zo kunnen er natuurlijk krassen en andere beschadigingen ontstaan waardoor de levensduur van uw zonnebril minder lang wordt. komt het u al bekend voor? Koop een zonnebrillen hoesje en geniet veel langer van uw zonnebril.

Tip 2: Spoel uw zonnebril goed af na een dagje strand

Zoals iedereen weet is het heerlijk om op het strand te liggen met een lekker zonnetje op uw gezicht waar u dan lekker met uw zonnebril op in zit te genieten. Dit is natuulijk helemaal geen probleem maar let er wel even op dat als u in het water gaat de zonnebril zout wordt en er her en der na z'n dagje strand zand tussen komt. Ik wil u hierbij meegeven dat het belangrijk is uw zonnebril met kraan water af te spoelen zodat er nergens zout af zand tussen blijft zitten. Dit bevorderd uiteraard de levensduur van het product.

Tip 3: Zonnebrillen touwtje om uw nek

U kent het wel, een dagje erop uit met het hele gezin. Dan komt er natuurlijk een moment dat u boven het water hangt of dat u een bootje gaat huuren. Dit is helemaal geweldig natuurlijk, tot het moment dat u uw zonnebril verliest en hem heel rustig naar de bodem van een diep meer of een diepe zee ziet zinken. Natuurlijk is het zonde van de zonnebril, maar een nieuwe zonnebril aanschaffen op www.zonnebrillenking.nl is zo gedaan natuurlijk! Maar wat nog veel erger is dat u de hele dag met uw ogen moet knijpen tegen de zon en aan het einde van de dag barstende hoofdpijn heeft. Dus onze tip is, doe altijd een zonnebrillen touwtje om uw bril als u gaat varen of aan de waterkant komt.

Tip 4: Draag altijd 100% UV-beschermde zonnebrillen

Bij ons op de site www.zonnebrillenking.nl zijn alle brillen 100% UV-bestendig. Er zijn ook tal van aanbieders die u leuke zonnebrillen aan bieden op vakantie of op andere website waar geen UV-bescherming in zit. Dit heeft als gevolg dat u irritatie krijgt aan uw ogen en uiteindelijk tot hoofdpijn kan leiden. Onze tip aan u is dus, koop altijd een UV-beschermende zonnebril!

Tip 5: Donker getinte glazen bij extreme zon

Gaat u een dagje extreem lang in de zon liggen met vol de zon in uw ogen? Doe dan een zonnebril op met donker getinte glazen. Deze zonnebrillen bieden u een extra bescherming en verminderd u de kans op oogschade. Wij bieden verschillende modellen zonnebrillen die donker getinte glazen hebben. Denk niet dat het niet nodig, want het kan u echt schade opleveren.


U denkt natuurlijk bij deze 5 tips van Zonnebrillenking.nl dat u het allemaal al wist? dit klopt waarschijnlijk ook wel maar geef nou eens toe u past al deze tips niet allemaal toe? Ik hoop u een beetje op een idee te brengen en doe er iets mee dat wil ik u meegeven!


Fijne en zorgeloze vakantie toegewenst!


Team Zonnebrillenking.nl


Bonus tip: bij bestelling van 3 zonnebrillen ontvangt een GRATIS zonnebrillen hoesje!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »