Clubmaster Zonnebril

Clubmaster Zonnebril

Vandaag gaan we het hebben over de clubmaster zonnebril. Wat is dit nou eigenlijk voor zonnebril?


In eerste instantie honderden jaren terug had je de zo genoemde jampot glazen zonnebrillen, waarna je de Piloten en Wayfarer zonnebrillen kreeg. Toen deze eenmaal verzadigd waren kwam er een nieuw soort bril op de markt de zo gehete ‘’Clubmaster”  de bril was stijlvol, trendy en hip. Het is een bril met een plastic montuur boven de eivormig afgeslepen glazen, de pootjes en de rest van frame zijn dun afgewerkt.


De Clubmaster Zonnebril had je in zijn eerste jaren alleen in de standaard kleuren Zwart of bruin. Later volgde er al veel meer kleuren. Nu in deze tijd met alle festival en feesten was de vraag steeds meer om Clubmasters op de markt te brengen met gekleurde glazen en zelf spiegel glazen. Deze zijn er nu dan ook. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat. Van zwarte clubmaster met groene spiegel glazen tot witte clubmasters met olie gekleurde glazen.


Hij is bijna niet meer weg te denken uit de mode-fashion wereld van deze tijd. Eigenlijk hoort iedereen er wel één in zijn kast te hebben, en het liefst wel meer. Je kunt ze gelukkig goedkoop bij ons krijgen!


Van begrafenis tot strandfeest je kan bij elke gelegenheid de juiste clubmaster vinden, bij een zwart pak staat de clubmaster zeer zakelijk en serieus. En bij een los strand outfitje staat de clubmaster juist heel hip,trendy en losjes!


Wij hebben de Clubmaster zonnebrillen in alle soorten en maten van spiegel glazen tot olie gekleurde glazen. De nieuwe collectie van 2015 staat er ook op dus sla je slag en grijp jou te gekke Clubmaster zonnebril!

Tip: Clubmaster Black Oil 


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »