De Festival Zonnebril

De Festival Zonnebril

Hoewel het nog wel even duurt voordat de zomer er werkelijk is krijgen we toch weer de zomer kriebels door de zonnestallen waarvan we de afgelopen week van hebben kunnen genieten. Hierdoor gaat ons festival hart natuurlijk ook wat harder kloppen. Vandaar deze blog over de festival zonnebril.

Festivals bestaan al sinds jaar en dag, de eerste festivals zijn ontstaan door de flowerpower bewegingen in de V.S ook wel de hippies genoemd. Ook in deze tijd hoorde je er pas echt bij met een hippe zonnebril, zoals de ronde zonnebril die tegenwoordig weer helemaal hip is op het festival terein.

Festival zonnebrillen zijn er in honderden soorten en stijlen. Op dit moment is het helemaal hip om een zonnebril met gekleurde glazen te dragen en het liefst zo opvallend mogelijk. Natuurlijk is een zonnebril met alleen gekleurde glazen nog niet genoeg ze moeten namelijk ook nog eens spiegelen. Zo heb je tegenwoordig spiegelglazen zonnebrillen in alle types van clubmaster zonnebril tot piloten zonnebril.

De clubmaster festival zonnebril ziet er trendy en stijlvol uit, in de meeste gevallen hebben ze gekleurde spiegelglazen met een leopard kleurig montuur. Ook de wayfarer zonnebril is een graag geziende bril op het festival terrein. De zwarte wayfarer met gekleurde spiegelglazen is dan toch ook wel de meest geziende festival zonnebril van de afgelopen 5 jaar.

De ronde spiegelglazen zonnebril is tegenwoordig ook weer helemaal op zijn retour van weggeweest op steeds meer festivals voornamelijl deep house festivals is hij weer helemaal terug. Met zijn ronde glazen en stijlvol afgewerkt montuur is voor de echte festivalganger een must-have!

Festival zonnebrillen tip: The Golden Eye Blue

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »