De vakantie is weer bijna voorbij

De vakantie is weer bijna voorbij

De school gaat weer open maar met wat voor zonnebril moet je nou aankomen als student? In dit artikel vindt ja veel mooie tips. Lees snel verder!

Wat was het genieten, de zomervakntie. Een aantal weken geleden was je als student zo superblij dat je vakantie begonnen was na een schooljaar lang hard te hebben moeten zwoegen leren en afzien.

Nu is het moment alweer bijna daar dat je naar die ene leraar zit te kijken en terug denkt aan al die mooie vakanie momenten.
Natuurlijk ga je een aantal nieuwe mensen leren kennen op je nieuwe opleiding of nieuwe klas. Maar met welke zonnebril maak je nou het meeste indruk?


Wij hebben een aantal zonnebrillen op een rijtje gezet die je erbij gaan helpen om met een super begin het nieuwe schooljaar in te gaan.

De zwarte clubmaster zonnebril: Een heerlijke neutrale zonnebril die je toch wel even de uitstraling van een serieuze student geeft.

De John Lennon: Zit of ga je naar een kunstzinnige opleiding dan is deze zonnebril helemaal wat voor jou! Met zijn ronde spiegelglazen geeft hij jou echt dat ene zetje extra in de rug die nodig zal gaan hebben.

Zwarte wayfarer zonnebril: Een klassiekere zonnebril als deze bestaat niet, met deze zonnebril kom je bij elke leraar over als de ideale schoonzoon! zo ga je natuurlijk heel veel punten scoren.

Hippe zonnebril matzwart: Met deze zonnebril straal je een oase van rust uit en kom je goed in de groep te liggen van mede studenten. Een echte aanrader dus!

Voor meer geniale zonnebrillen om jou school jaar te beginnen kijk snel op www.zonnebrillenking.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »